Nyheter!

Nyheter i butiken:

Aloha Petals 
Nya blommor: 

Halvpärlor
(finns i olika färgkombinationer)Välkommen in till Pysselparadiset!

Vinnaren!

En vinnare har dragits bland alla bidrag!

Vi tackar alla som var med i vår utlottning och hälsar Er välkomna tillbaka till bloggen.

Pysselparadiset gratulerar:****************  Eivor/Ejja  ****************

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Hör av Dig med Din adress så kommer stämplen med posten!


Utlottning!


Så var det dags för UTLOTTNING!

Vi lottar nu ut en stämpel med två jättesöta blommor från Berta Stamps! Blommor hör våren till, och våren hoppas vi är i antågande om inte alltför länge...

Allt Ni behöver gör är att skriva om denna utlottning i Er blogg! Lägg gärna ut vår logo också, om Ni vill!

Utlottningen avslutas torsdagen den 29 januari kl 18.00! Många kommentarer vill vi se, blir det många kan det hända att vi lottar ut något annat också... Glöm inte att ange er bloggadress i kommentaren så vi kan hitta Er!Maja Design - DT Lotta

Mitt DT-paket denna gång innehöll härliga Maja Design papper ur serien Vintertid som du hittar här. Även ett klippark från Maja Design fanns med, med läckra tags i orlika storlekar och lite annat smått och gott.  I paketet fanns åxå ett gäng punchinella, speciellt läckert var den guldiga punchinellan med stora hål....tokläckert! Där fanns åxå band Ric Rac och blommor.
 
Tyvärr är ju vintrarna här nere där vi bor inte så snörika och kalla, men det väl kommer lite snö är vi ute och leker i snön. Så dom här läckra pappren passade perfekt att scrappa ett kort då vi är ute i den lilla snön som kommit. 


 
 

Och längtan efter tomten var stor hos mina barn dagarna före jul...... Så har jag även gjort ett enkelt och vintrigt Grattiskort.

Så framkalla nu dina vinterbilder och shoppa loss på härliga Vintertid-papper. Sen är det bara att börja scrappa....Glöm inte heller att kolla in Pysselparadisets gigantiska hög med punchinella....jag lovar ni hittar alla färger som finns:) Och det guldiga med stora hål....det är så häftigt!!
 
Kram DT-Lotta

Berta Stamps


Har precis fyllt på med Berta Stamps stämplar, nu finns alla åter i lager! Handgjort med kärlek och omtanke har varit speciellt populär - nu går det bra att beställa den igen!  Pris 35kr/st.

Vi har också tagit in två nya stämplar från Berta Stamps - Ture alfabet!
Finns både som gemener och versaler, ett mycket användbart alfabet! Kostar 95kr/st.


 
Välkommen in i butiken!

Nyheter från Formex

Nu har Formexmässan i Älvsjö gått av stapeln och Pysselparadiset var där för att spana in nyheter och trender. Det är mycket nya blommor som kommer dyka upp, och lila är en färg som kommer stort! Vi har beställt påfyllning på ProMarkerpennor, och vi får in alldeles nytt glitterlim i många färger!


Vi kommer också få in alldeles nytt Velvet Glitter, glittret som lägger sig som sammet på pappret! (Otroligt populärt men svårt att få tag i) Vi har också tagit in ett alldeles nytt lim som sägs vara kanon till scrapbooking, det kommer i små behändiga 18ml flaskor med pip. Ska bli spännande att prova!

***


Dessa blommor från Prima kommer snart till butiken!

***Nyheter från Prima

***

¨

Bild från mässan

***
Kika snart in igen!

www.pysselparadiset.se

Maja Design och Formex


Maja Designs underbara papper är nu inlagda i butiken, perfekt att scrappa vintern och julens alla bilder med. Här kommer lite smakprov:


* * *

* * *

* * *

Nu till helgen är det åter dags för Formexmässa, där våren nyheter inom scrapbooking visas upp! Vi ska givetvis dit och spana in trenderna!

Pysselparadisets webbutik


RSS 2.0