DT-kort
Utav mitt första DT-paket, som du nu också kan köpa här på Pysselparadiset, har jag knåpat ihop ett enkelt kort också. Här har jag använt mig av ett jättehärligt papper från DCWV: Green Swirls. Sen har jag använt mig av det silvriga vellumpappret. Dels så har jag stämplat 'Happy Birthday' på det och sen har jag även stämplat och embossat små söta fjärilar och klippt ut dom. Så det blev ett väldigt enkelt kort, men ibland kan det vara snyggt med. 
 
Detta var allt för mig denna gång, nu är det bara för mig att vänta på nästa härliga paket. Hoppas jag har gett er lite inspiration och att ni blev sugna på att skaffa detta härliga paket, ni hittar det i så fall under "Nytt i butiken" Skynda i så fall, det finns nog bara ett begränsat antal och det är först till kvarn som gäller........


Hälsningar från DT-Lotta

Formexmässan och utlottning


Idag har vi varit på Formexmässan i Stockholm och botaniserat runt bland alla härliga och goa nyheter i scrappingväg. Mycket kul är det som kommer dyka upp i butiken, vi beställde en hel del som kommer dyka upp i butiken de närmsta veckorna.

Dessutom har vi beställt ÄNNU mer punchinella, skickade från det stora landet i väster i förra veckan. Bland nyheterna som kommer trilla in hos oss är det julpapper, massor av nya läckra blommor, Silent Setter har vi beställt och flera andra dekorationer.

Sist men inte minst så kommer Pysselparadiset att ta in de populära Promarkerpennorna, de 20 populäraste färgerna.Bland alla Er som lägger en kommentar fram till torsdag den 4 september kl 23.59 lottar vi ut en Sailor Rollig Ball-Writer, en heltäckande rosa penna med en följsam 0.7mm spets. Glöm inte att lämna Er blogg eller mailadress.

Lycka Till och kika snart in igen!

Lotta har skapat!


Så kom då mitt första DT paket, ett paket som var väldigt efterlängtat:) Och snacka om att jag blev glad när jag såg vad som låg i. Helt underbara papper, toksöta blommor, fina fjärilar och små söta alfabetspärlor........Precis i mina färger. Så inspirationen började genast att flöda......Den första LOen jag satte mig för att pyssa ihop 'Badflickan Tuva' har jag använt ett ljuvligt papper från DCWV: Wild Butterflies. Så härlga färger och så glittar det i massor. Ursnyggt! Runt fotot satte jag dom söta blommorna Mini Floretts - Hula Monkey från Petaloo. Vellumpappret i silver stämplade jag på. Hittade en stämpel här hemma som hade samma mönster som på pappret, dom 'taggiga bollarna'. Fjärilsstickers - Tutti Frutti från Petaloo kommer åxå från Pysselparadiset. Ordet Badflickan har jag använt mig av dom söta alfabetspärlorna från You Do. Övriga dekos är sånt jag hittade här hemma.......'Coolingar', den andra LOen jag gjorde, har jag använt mig av pappret Sassafass Lass: Dreamsicle. Har använt mig av både fram och baksida, ett riktigt tufft papper. Här trädde jag upp You Do pärlorna på floss och bakom dom satte jag en bit av vellumpappret för att tona ner det starka pappret lite. Även här fick en liten söt fjäril plats:)


Detta var vad jag fått ihop av paketet än så länge.Men jag kommer att komma med ett litet kort med i slutet av veckan.......så glöm inte av att kika in igen:)

Detta paket finns snart till försäljning i Pysselparadisets shop - kika in där!

Kram från DT-Lotta


FödelsedagskortMönstrat papper - Fruit Slice Land, även bården på högersidan.
Punchinella - Clear Iridescent
Blomma - YD Collection White 

TILL BUTIKEN

JohanPapper från DCWV Blossom Stack, detaljer upphöjda med Crystal Glaze 3D-lack, fotot är inramat med akrylfärg i silver och journalingrutan är kantad med Fluid Chalk - Prussian Blue. Under fotot och journalingen har jag satt fast lite blå punchinella.

/Caroline

Designteamet klart!


NU ÄR DET KLART!

Vi har valt en ordinarie DT som kommer att jobba åt oss ett år framöver och det är Lotta Johansson (scrapparlotta)! Vi välkomnar henne varmt och hoppas att hon kommer trivas med sitt nya uppdrag!

Här är alster gjorda av Lotta:
Vi har även valt ut 8 gäst-DT som ska få hoppa in lite då och då och skapa för oss.

Dessa är:

* ulrika_m (Ulrika McGregor)
* Cecilia Torsfeldt
* Kicki_76 (Christin Robertsson)
* Olivia Karlsson 
* Maria Ammar
* DjSmurf  (Emelie Lundström)
* Karin Sundqvist

och

* Sofia Eisenschmidt 

Klicka på deras namn för att hamna på deras bloggar.

Vi vill rikta ett STORT tack till alla som har ansökt - vi blir jättesmickrade att Ni vill vara med i vårt designteam.
Tyvärr kan vi inte ta med alla - även om vi väldigt gärna hade velat. Vi sparar alla ansökningar för framtida behov =)

Mässa 1 november


Vi ska ställa ut på mässa den 1 november i Västerås

Läs mer
HÄR!


Snart klart och Scrapträff

Nu börjar det närma sig.... Inte riktigt klara för detta är SVÅÅRT men snart så har vi valt ut den som ska ingå i vårt DT-team!! =)


Vill passa på att meddela:

Pysselparadisets scrapträff i Uppsala

Pysselparadiset vill härmed inbjuda till scrapträff den 11 oktober kl. 10!


Vi träffas, pratar, fikar, scrappar och har det trevligt tillsammans!


Beroende på hur många vi blir så kan lokalen komma att ändras - preliminärt håller vi till i Mäklarhörnets lokaler på Sysslomansgatan 17 i centrala Uppsala.


Pysselparadiset kommer att ha butiken med sig på plats med försäljning av varor. En cuttlebug och skärmaskin finns på plats, kopiera och skriva ut på skrivare går också bra.


Utlottning och andra roliga aktiviteter, vi bjuder på lunch!

När?11 oktober 2008 kl. 10.00 - 17.00
Var? Mäklarhörnets lokaler, Sysslomansgatan 17 i centrala Uppsala
Hur? Anmäl Dig till oss! Mer info kommer närmare.

Pris: 150kr, betalas in i förskott till vårt bankgiro. Då ingår en "goodiebag" med lite smått och gott och även lunch och fika samt chansen att vinna priser i våra lotterier och aktiviteter.


Vi måste få ett visst antal anmälningar för att träffen ska bli av och antalet platser är begränsade! Anmäl Dig nu!


Maila anmälan och frågor till: info@pysselparadiset.se


Förbeställningar går bra att göra, då beställer du via hemsidan och får varorna på träffen.


Välkommen!!


RSS 2.0