Hela designteamet skapar av knappar!

KNAPPAR!

Pysselparadisets designers fick i uppdrag att skapa något av knappar. Vi skickade ut en påse med 15 knappar i olika nyanser till allihopa, sen fick det skapas fritt!

Dessa påsar med knappar kostar 15 kr och innehåller 15 knappar i liknande nyanser. Det finns 4 olika sorters färger att välja mellan, Rosa/Röd, Vit/Gul, Grön/Blå och den lite murrigare Brun/Svart.

HÄR! hittar ni alla Pysselparadisets knappar!

Ni kommer se så många användningsområden det finns för knappar.

De två som fick skapa av GUL/VIT:

Dj Smurfoch

Kicki_76BRUN/SVART:

Sofia Eisenschmidt

BLÅ/GRÖNA:

Ulrika


och

CeciliaÅterkommer med fler inspirationsalster imorgon!
Missa inte det!


Altrad bröllopsplaneringsbok


Ska man planera bröllop krävs en ordentlig anteckningsbok.
Jag har idag altrat en anteckningsbok som jag köpte på eftermiddagen.Framsidan, skyddas bakom en genomslinlig framsida. Pappret är från DCWV:s stack Blossoms & Butterflies. Metallringarna finns i shoppen, liksom banden. Stämpel från Hänglar & Stänglar.Detaljbild fjäril från Petaloo (finns i shoppen)Detaljbild metallring, från You Do"Biljetter"

Filtband!


Har precis lagt in ännu mer i butiken, bland annat  två sorters hörnstansar från Fiskars. Squeeze Corner rundar lätt av hörn, och är trevlig att jobba med.

Nya blommor från Artoz har kommit hem, ligger under "Dekorationer - Pappersblommor" och finns i en hel del färger. (Perfekta julkortsfärger, bland annat..)

Har också packat upp filtdekorationer från Prima Marketing - finns under Övriga dekorationer.

Sist men inte minst, de juliga filtbanden! Titta under "Filtband" 


Höstpaketet, från Lotta!


När jag såg vad mitt andra DT-paket innehöll tänkte jag 'Nej'. Där låg ett litet minialbum, File Folder Albumark. Jag har aldrig förut gjort nåt sånt förut. Men, men tänkte jag.....Det ska väl inte vara så svårt:) Med i paketet låg åxå läckra höstpapper från Maja DesignPunchinella och band. Hela paketet hittar du här
Så vad kan jag göra för minialbum av detta tänkte jag. Pappren var med läckra äpplen på, men jag är ingen person som tar vara på äpplen och 'saftar och syltar'.....Men äpplen hör ju lite hösten till, och jag ääälskar hösten. Så, jag gör ett litet minialbum som visar hur härlig hösten kan vara. Och här kommer resultatet.......*bilderna är klickbara*

 *  *  *  *  *

 *  *  * *  *

 * * * 


 
Och nä, det var inte så svår. Inte alls faktiskt. Det var superkul att göra, och jag kommer absolut att göra fler minialbum. Är ju perfekt att göra och ge bort t ex.....Så, gå nu och beställ ett Månadspaket och gör ditt eget lilla album.....jag lovar, det är jätteroligt!
 
Kram från DT-Lotta

DT-Kicki har skapat!

Vår Gäst-Dt Kicki har skapat från det allra senaste månadspaketet Höstpaketet! Visst blev det alldeles underbart snyggt?!

Recept med äpplen

* Bilderna är klickbara *

 *  *  * *  *

 *  *  *  *  *Höstpaketet finns nu att köpa hos Pysselparadiset - till extra förmånligt pris!
Antalet paket är begränsat så skynda in i butiken.

TILL PYSSELPARADISETS WEBBUTIK 


Nytt!!


Av allt nytt som kommer så har en del hunnit hit och lagts in i SHOPPEN. Bland annat dessa underbara små juldekorationer:

*Klicka på bilderna*
Ett alldeles nytt verktyg har också letat sig hit, en håltång som stansar avlånga hål, perfekt att trä band igenom!Det har också kommit in alldeles nya, fräscha blommor i höstiga färger:

*Klicka på bilderna*
För att se allt nytt, KLICKA HÄR!

Hemlis...

Ni mår tro att det händer grejer här..

Pysselparadiset kommer inom en snar framtid få in egna produkter i sitt sortiment... Det kommer bli så kul! Jag tänker inte avslöja vad det är för produkter, men det kommer nog finnas något för alla smaker.
Och vi kommer garanterat ha super-erbjudnanden för att fira att produkterna kommit!

Tanken är att släppa våra produkter till mässan den 1 november, om produkterna blir klara innan dess så kommer vi givetvis ha med de på Scrapträffen. 

Kanske kommer det en lite sneak-peak så småningom, vi får se... ;-)Kika snart in igen!

Vi har EN... eller TVÅ vinnare!


Jag har inget barn att låta dra en lott, så det borde väl fungera med en hund också?...

Alla namn nedskrivna på varsin lott...Ihopvikta i en skål..Basse närmar sig målet...Ner med nosen....Oj, det hamnade visst TVÅ utanför! Givetvis blir bägge vinnare!


GRATTIS Lena Jansson och Linda/Zanya!

Hör av Er till mig så kommer varsin penna på posten!

Punchinella!


Idag har vi fått in mer punchinella i butiken!

Ett par nya färger har kommit, bland annat Pink Orchid, Vitt och den ljuvligt vitskimrande stjärnpunchinellan.

Stjärnpunchinellan finns i begränsad längd, så passa på till julkorten!Här hittar Du Pysselparadisets punchinella,
den kostar 8kr/yard ( 1 yard = 91 cm)

RSS 2.0