Nu äntligen!! Punchinella på ingång - tjuvkik!


Äntligen har vi fått besked, det har varit en lång resa för punchinellan som ska komma till oss imorgon! Det blir ca 30 nya färger (utöver de vi redan har i butiken) och dessa kommer vara bredare än den punchinellan Ni är vana vid och hålen är, som Ni ser på bilden, olika stora...

Kul med lite nytt på punchinellafronten!Ska försöka hinna få upp den nya punchinellan i butiken imorgon, det beror på när jag får hem leveransen! =)
Välkomna in i butiken!
www.pysselparadiset.se

Julhälsningar från Gäst DT Ulrika!

Julpaketet innehåller massor av inspirerande godsaker, det är välfyllt och mycket att leka med.


LO

Till layouten har jag använt "Christmas is ... Luster Snowflakes" från Cloud9Design. Kanterna är rivna och distressade och på sina ställen skymtar det ljuvliga "Christmas is ... Sparkle Gifts Galore" från samma tillverkare. Punchinella har jag aldrig arbetat med förut, men det kommer jag att göra igen, det kan jag lova. Det är ett jätteroligt material! Här har jag klippt lite ojämna kanter av den röda punchinellan och gett den lite rimfrost med hjälp av glitterlim. Chipboard-bokstäverna som kommer med i paketet har härliga former och har fått ett lager silvrigt glitter på sig. **
Klicka på bilderna för att se dem större

Korten

Pappret "Naughty & Nice - Seasons of Joy" från Scrapworks är randigt och ger massor möjligheter att använda hela partier eller enstaka ränder. Pappret i sig är så härligt att det räcker med bara några remsor monterade på en kortbas av cardstock för att få en härligt "julig" effekt.


  **


Punchinellan är gnistrande tjusig, och tillsammans med filtbandet blir det ett enkelt och stilrent kort.

Chipboard-bokstäverna passar också fint på kort, här har jag klätt in dem med den supersnygga baksidan av "Naughty & Nice"-pappret. Klippt i små ojämna bitar passar punchinellan också under knappar, nästan som kronblad under en blomma.
 **


Pappret "Sparkle Gifts Galore" är som en enda stor pakethög! Här har jag klippt längs konturerna av paketen och monterat på höjden på ett avlångt kort för att ytterligare förstärka illusionen av en julklappshög. Jag har klippt ut några av de texter som finns "Naughty & Nice"-pappret och använt som julhälsningar på ett par kort. Superbra om man inte har stämplar eller vill använda sin egen handstil!

Juliga hälsningar,


Ulrika
Vinnare!


Under mässan hade vi en tävling som pågick - Hur många knappar ligger det i syltburken?

Rätt svar är: 257st knappar.

Vi fick in måånga svar, men det svaret som var närmast var Jenny Olsson med 248 knappar. Bra jobbat!

Vi gratulerar, ett dekorationspaket kommer på posten så fort vi fått fram din adress!

Grattis!!

Julkort från Lotta!

Jag bara älskar julen, för mig är det den bästa tiden på året. Så att få ett DT-paket som har tema Jul var ju bara sååå roligt. Kunde inte passat mig bättre. I paketet fanns papper från Cloud9 Luster Snowflakes och Sparkle Gifts Galore. Och även ett papper från Scrapworks Seasons of Joy. Där fanns punchinella i grönt och rött, Filtband, ett alfabet i chipboard från Artemio och ett underbart glitter även det från Artemio. Utav detta har det blivit ett gäng julkort. Stämplarna jag har använt mig på korten kan man ju självklart också köpa på Pysselparadiset. Dom är från Eat cake graphics
 
Så, då är det bara att vänta på nästa härliga DT-paket.........
 
Kram från DT-Lotta


Tack Lotta för dina underbara alster! Och tack för att vi fick ta med dem på mässan i helgen - Du fick många fina kommentarer...=)
/ Caroline

Mässa i Västerås!

Igår var det mässa i Västerås, närmare bestämt Stämpel- och Scrapyra med tillhörande mara. Vi var åtta utställande företag, och detta var första gången för Pysselparadiset. OJ så roligt det var! Mässan öppnade kl 11 och inom ett par minuter var lokalen full av scrapintresserade människor.

TACK alla Ni som kom till mässan och besökte vår monter!!

Snart ska vi också tillkännage vinnaren i vår tävling "Hur många knappar i burken". Det var många som var nära det rätta svaret!

Bilder från mässan:

Johan jobbar i montern.Underbara alster gjorda av DT Lotta och Gäst DT Maria! Ni fick så mycket beröm!!Härliga julkort...Lite godis till besökarna..... och sist men inte minst Pysselparadisets nya brads! De kommer snart ut på hemsidan!


RSS 2.0