DT-rapport..


Snart är ansökningstiden till att bli medlem i Pysselparadisets designteam slut, och vi har fått in över fyrtio ansökningar!! VI hade aldrig trott att det skulle komma in så många, och det kommer säkert droppa in ett par till under morgondagen.

Sedan startar det roliga, spännande men framförallt SVÅRA arbetet med att välja ut en eller ett par som får representera Pysselparadiset med spännande alster.

Vi återkommer med hur långt vi kommit.

Nu ska jag dyka in bland alla ansökningar!

Dt-ansökningar..


Ansökningar till vårt desigteam har börjat komma in - jättekul tycker vi!! Men oj så svårt det kommer bli att välja ut någon/ några.. Det ärså många som gör så fina alster, har börjat gå igenom och kika lite på bloggar och så redan nu..

Webbutiken är öppen som vanligt under sommaren, och vi skickar varorna så snabbt vi bara kan! Används kontokort vid betalningen så skickas oftast varorna samma dag!

Det trillade in ett mail..

... från MiaS som vann Eat Cake Graphics-stämpeln Go Froggie Go i vår gissningstävling.
Här kommer hennes jättesnygga kort hon har skapat!Tack MiaS för inspirationen!!

Grodan och alla andra Eat Cake Graphics stämplar hittar ni hos oss på Pysselparadiset.

Pysselparadiset söker DT-medlemmar!

Pysselparadiset söker DT-medlem(mar)


Pysselparadiset har varit igång ett tag nu och vi tycker nu att det är dags att skaffa oss ett designteam som kan hjälpa oss att visa vad man kan skapa av våra produkter och ge andra inspiration.


Du som söker bör vara flexibel och skapa utifrån det material som du får hemskickat. Ett paket sänds hem till dig med posten mer eller mindre regelbundet men ungefär var 4-6 vecka med varierat material, både papper och dekorationer. Sedan är det ganska fritt vad du själv väljer att skapa men du bör kunna göra både layouter, kort och alterprojekt. Ibland har vi önskemål på vad du ska skapa, ibland inte. Visa i din ansökan vilken stil du har!


Vi söker alltså en eller två dt-medlemmar som väljs på 1 år. Eventuellt blir det en fast DT och flera olika gäst-DT som får gästa oss under en period. Det vore roligt som du som dt-medlem även har intresse av att vara med oss vid eventuella mässtillfällen och kanske hålla någon demonstration av en viss produkt eller teknik. Inget måste, men skriv i ansökan hur du ställer dig till detta.


Ansök som DT hos Pysselparadiset genom att:


  • Skicka in en layout som du är nöjd med, behöver inte vara nygjord.
  • Skicka in en alldeles nygjord layout eller kort, skapad till denna ansökan.
  • Skicka in en layout eller ett kort som du är mindre nöjd med och förklara hur du hade gjort den annorlunda idag.
  • Presentation av dig själv, ditt scrappande och vad du vill få ut av ditt dt-uppdrag. (kort)
  • Länka gärna till eventuell blogg.

Vi ser fram emot Din ansökan - alla har chans att komma med i vårt team!


Vi vill att ansökan ska ha kommit in till oss senaste den 31 juli via mail info@pysselparadiset.se


Välkommen med Din ansökan!


RSS 2.0