Grattiskort!


Idag bjuder Maria på ett garttiskort gjort med stämpeln Magnolia - Elephant (89:-) och dekorerat med många härliga rosor i olika färger.

Pysselmannen Johan

Min sambo Johan är med i en artikel i Aftonbladets söndagsbilaga. Artikeln handlade om tre pyssliga män: en som bakade med surdeg, en som virkade och så Johan med sitt scrapbookande :) Lite kul, haha.

Nedan är en inscannad version:
Kalaskort!


Maria har här använt sig av Magnolia - Lion - stämpeln till fina kalasinbjudningar! Papprena är från Sassafras Lass - Bungle Jungle.
Det kommer snart mer inspiration från Maria - kika snart in igen!


Påfyllt!


Nu finns alla nya ProMarkerfärger i webbutiken, 28 kr styck! Köp 10 och få 1 på köpet!

Nya svenska julpappren från Graphic Minds finns nu till försäljning! Vi bjuder, som alltid, på skrymmandeavgiten vid köp av papper! (11kr) Dessa kostar 17kr/st.

Erbjudanden i butiken:


Basic Grey:

Köp 5 papper från Basic Grey och få 1 gratis!

Köp 10 papper från Basic Grey och få 2 gratis.. osv.. Lägg till produkten "Gratis Basic Grey" i varukorgen och välj i rullisten vilket papper du vill ha.

Basic Grey julpapperPro Marker:


Köp 10 ProMarker pennor och få den 11e gratis!

Lägg till produkten "Den elfte gratispennan" och ange i meddelandefältet i kassan vilken penna du vill ha gratis. Ange gärna alternativ. Gäller både nya och gamla färger!

ProMarker-pennor


Pysselparadisets nya DT-medlem


Vi välkomnar varmt vår nya DT-medlem Maria Ammar till oss på Pysselparadiset! Maria har tidigare varit Gäst-DT här hos oss och har nu alltså blivit vår ordianarie teammedlem.

Vi hoppas på ett riktigt trevligt samarbete med Maria, och att Ni som läser bloggen kommer gilla hennes alster - det är jag helt övertygad om!

Här använde Maria de nya djungelstämplarna från Magnolia som är så härliga!* detaljbild*

Minirosor och Gardenias

(klickbara länkar)


De nya ProMarkerfärgerna har kommit!


Just nu är det fullt upp inför mässan i Gävle på lördag, men de nya ProMarkerfärgerna har anlänt och kommer upp i webbutiken i början på nästa vecka. Kan du inte vänta - maila mig så löser vi det på en gång! :)

Vi har också fått in snygga ProMarkerväskor med plats för 24 pennor. Ny design - snyggare väska till samma pris! Finns under "Förvaring" i webbutiken.


Svenska designpapper - dubbelsidiga!


En nyhet som kommer i mitten på oktober är svenska julpapper från en alldeles ny papperstillverkare, Graphic Minds. Graphic Minds blogg (kika in för inspiration av vad man hitta på med dessa papper)


Visst är de fina?

De kommer alltså i mitten på oktober och dessa kommer vi absolut att ha med oss till Västeråsmässan! De kommer givetvis också in i webbutiken så fort de landar här!


RSS 2.0